در زمستانی که پشت سر گذاشتیم بسیاری از بخشهای تولیدی کشور به دلیل کمبود گاز و بحران انرژی دچار اختلال شدند. صنعت غذا نیز دچار همین چالشها بود.
یکی از فعالان این حوزه اما میگوید مهمترین معضل برای فعالان این حوزه قیمت انرژی است که در نهایت میتواند روی قیمت تمام شده محصولات هم اثر بگذارد.
حسن فروزان فرد، نایب رییس کمیسیون توسعه پایدار، محیط زیست و آب اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با برنامه «ایران فود» همچنین از تاثیر تورم و کوچک شدن سفره غذایی خانوادهها میگوید، او معتقد است که این روزها بسیاری از اقلام لبنی برای خانوادهها به یک کالای لوکس بدل شده است و بسیاری از خرید و مصرف آن عاجزند.
او در خلال این گفتوگو به قیمت گذاری دستوری و آثاری که در آینده صنعت غذایی کشور دارد هم اشاره میکند و هشدار میدهد که بسیاری از تولیدکنندگان صنایع غذایی از توسعه ناامیدند.