انعقاد تفاهم همکاری انجمن مدیریت کیفیت ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور

اشتراک‌گذاری:

نوشته‌های اخیر

در راستای بهره‌گیری از تجربیات و تبادل اطلاعات پژوهشگران و صنعت غذای کشور و همچنین به‌منظور ارتقاء سطح سلامت در کشور به‌ویژه در راستای ارتقای کیفیت محصولات غذایی تفاهم همکاری مشترک فی مابین انجمن مدیریت کیفیت ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در تاریخ ۴ دی ۱۴۰۱ در محل انجمن مدیریت کیفیت ایران با حضور روسای دو مجموعه به امضا رسید.

موضوع تفاهم‌نامه: همکاری مشترک در فعالیت‌های پژوهشی و فناوری مرتبط با ارتقای کیفیت محصولات غذایی

محورهای تفاهم نامه

پژوهشی و اجرایی

انجام طرح‌های فناورانه در زمینه ارتقای کیفیت محصولات غذایی
تشکیل کارگروه های مشترک در شاخه های مختلف صنعت غذا
همکاری در انتشار مقالات علمی ـ ‌تخصصی در ارتباط با موضوع تفاهم نامه
برگزاری جلسات هم اندیشی و سمینارها و همایش های علمی
ب آموزشی

همکاری در برگزاری دوره‌های آموزش علمی- کاربردی و دوره‌های عالی آموزشی- پژوهشی درزمینه مشترک موردعلاقه دو طرف و بهره‌گیری از امکانات تحقیقاتی، آموزشی طرفین تفاهم نامه به‌منظور انجام امور پژوهشی و فناوری

این جلسه با حضور آقایان دکتر مرتضویان رئیس انستیتو و دکتر زرگران مدیر فناوری و تجاری سازی انستیتو و همچنین آقایان مهندس انتصاریان(رییس انجمن مدیریت کیفیت ایران “بصورت آنلاین”) ودکتر دبیریان (رییس کارگروه غذایی انجمن) دکتر فروزان فرد،دکتر شکرخدایی و مهندس پورمهدی (اعضای هیات مدیره انجمن) و اقای امیر حیدری (دبیرانجمن ) در محل انجمن تشکیل شد.

مشابه این پست
Related

عبور صنایع غذایی از آستانه تحمل

دنیای اقتصاد: به گفته فعالان صنعت غذایی طی سال‌های...

در پانزدهمین نشست کمیسیون حکمرانی سازمانی اتاق بازرگانی تهران: استاندارد برای بخش خصوصی است

نشست پانزدهم کمیسیون حکمرانی سازمانی اتاق تهران و نخستین...

چالش‌های پیش روی بازار کنسرو

ظاهرا اقتصاد ایران در حال تجربه فصل جدیدی از...

بازار سرمایه به همکاری اتاق ایران برای تامین مالی نیاز دارد

همکاری اتاق ایران با سازمان بورس و اوراق بهادر...