در راستای بهرهگیری از تجربیات و تبادل اطلاعات پژوهشگران و صنعت غذای کشور و همچنین بهمنظور ارتقاء سطح سلامت در کشور بهویژه در راستای ارتقای کیفیت محصولات غذایی تفاهم همکاری مشترک فی مابین انجمن مدیریت کیفیت ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در تاریخ ۴ دی ۱۴۰۱ در محل انجمن مدیریت کیفیت ایران با حضور روسای دو مجموعه به امضا رسید.
موضوع تفاهمنامه: همکاری مشترک در فعالیتهای پژوهشی و فناوری مرتبط با ارتقای کیفیت محصولات غذایی
محورهای تفاهم نامه
پژوهشی و اجرایی
انجام طرحهای فناورانه در زمینه ارتقای کیفیت محصولات غذایی
تشکیل کارگروه های مشترک در شاخه های مختلف صنعت غذا
همکاری در انتشار مقالات علمی ـ تخصصی در ارتباط با موضوع تفاهم نامه
برگزاری جلسات هم اندیشی و سمینارها و همایش های علمی
ب آموزشی
همکاری در برگزاری دورههای آموزش علمی- کاربردی و دورههای عالی آموزشی- پژوهشی درزمینه مشترک موردعلاقه دو طرف و بهرهگیری از امکانات تحقیقاتی، آموزشی طرفین تفاهم نامه بهمنظور انجام امور پژوهشی و فناوری
این جلسه با حضور آقایان دکتر مرتضویان رئیس انستیتو و دکتر زرگران مدیر فناوری و تجاری سازی انستیتو و همچنین آقایان مهندس انتصاریان(رییس انجمن مدیریت کیفیت ایران “بصورت آنلاین”) ودکتر دبیریان (رییس کارگروه غذایی انجمن) دکتر فروزان فرد،دکتر شکرخدایی و مهندس پورمهدی (اعضای هیات مدیره انجمن) و اقای امیر حیدری (دبیرانجمن ) در محل انجمن تشکیل شد.