سندیکای صنایع کنسرو ایران و انجمن مدیریت کیفیت ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

اشتراک‌گذاری:

نوشته‌های اخیر

تفاهم همکاری انجمن مدیریت کیفیت ایران و سندیکای صنایع کنسرو ایران با هدف استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانایی‌های دو طرف به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی انجمن ؛در نشست مشترک هیات مدیره انجمن و سندیکا این تفاهم نامه به منظور استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانایی‌های علمی، اجرایی، فرهنگی و اجتماعی و همکاری‌های همه جانبه فی‌مابین با توجه به توانمندی‌های دو طرف به امضای «مسعود بختیاری»‌ رییس سندیکای صنایع کنسرو ایران و «فرزین انتصاریان» رییس انجمن مدیریت کیفیت ایران رسید.

برپایه این گزارش، برخی موضوعات این توافق نامه به شرح موارد زیر است:

همکاری در زمینه برنامه ریزی و اجرای کارگاه ها و دوره های آموزشی داخلی و بین المللی در موضوعات مرتبط
همکاری در تعریف و اجرای مشترک پروژه های پژوهشی مرتبط
همکاری در ارزیابی و ممیزی بنگاه های فعال در صنایع کنسروسازی و موضوعات مرتبط
همکاری جهت ارایه مشاوره و خدمات تخصصی به واحدهای اقتصادی و اجرایی کشور
همکاری در طراحی و برگزاری نشست های تخصصی، میزگرد، سمینارها و همایش‌های ملی و بین المللی
همکاری در حوزه های مرتبط با انتشارات علمی، صنفی و پژوهشی(نشریات تخصصی دو انجمن)
دعوت از متخصصین داخلی و بین‌المللی طرفین جهت حضور در سمینارهای علمی و دوره‌های آموزشی و نظایر آن
حمایت و ایجاد بستر مناسب برای حضور بهینه پژوهشگران طرفین در نشستهای تخصصی و برنامه های پژوهشی
تشکیل کارگروه مشترک تخصصی مدیریت کیفیت در صنایع کنسروسازی
همکاری در جهت توسعه اعضاء و با معرفی افراد و بنگاه‌های علاقمند
همکاری جهت برگزاری آزمون تعیین سطح برای ارزیابی دانش و مهارت مدیران کیفیت در سطح شرکت های عضو سندیکای صنایع کنسرو ایران

مشابه این پست
Related

قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار چه ظرفیت‌هایی دارد؟

راهی جز تعامل و رسیدن به یک نظر جمعی...

رونمایی از مدل سام برای ارزیابی موفقیت پایدار بنگاه‌ها

حسن فروزان‌فرد، رئیس کمیسیون حکمرانی سازمانی اتاق تهران، با...

اتاق بازرگانی هم قربانی می‌شود؟؛ خودی‌ها و غیر‌خودی‌ها

اتاق بازرگانی ایران به عنوان پارلمان بخش خصوصی چند...

نیروی انسانی و معضل فساد

✍🏻حسن فروزان‌فرد، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران: 🔺فساد اداری فضای...