سایت رسمی حسن فروزان فردسایت رسمی حسن فروزان فردسایت رسمی حسن فروزان فرد
  • خانه
  • معرفی
  • رسانه تصویری
  • مستندات
    • تقدیرنامه ها
    • گواهینامه ها
    • حکم مسئولیت
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • گالری تصاویر
    • اتاق بازرگانی ایران
    • اتاق بازرگانی تهران
    • جلسات کمیسیون رقابت و خصوصی سازی
    • صنایع غذایی کامبیز
    • سمینارها و کنفرانس ها
  • مدیریت دانش
  • ارتباط با من
خواندن: حضور هیئت اعزامی اتاق تهران در ولینیوس
به اشتراک بگذارید
تغییر اندازه فونتآآ
تغییر اندازه فونتآآ
سایت رسمی حسن فروزان فردسایت رسمی حسن فروزان فرد
جستجو
  • خانه
  • معرفی
  • رسانه تصویری
  • مستندات
    • تقدیرنامه ها
    • گواهینامه ها
    • حکم مسئولیت
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • گالری تصاویر
    • اتاق بازرگانی ایران
    • اتاق بازرگانی تهران
    • جلسات کمیسیون رقابت و خصوصی سازی
    • صنایع غذایی کامبیز
    • سمینارها و کنفرانس ها
  • مدیریت دانش
  • ارتباط با من
سایت رسمی حسن فروزان فرد > بلاگ > رسانه > اخبار > حضور هیئت اعزامی اتاق تهران در ولینیوس
اتاق تهراناخباراخباررسانهکمیسیون حمایت قضایی و مبارزه با فساد

حضور هیئت اعزامی اتاق تهران در ولینیوس

آخرین به روز رسانی: 10 آذر 1403 5:37 ق.ظ
hforouz25_amd
به اشتراک بگذارید
5 دقیقه مطالعه
حضور هیئت اعزامی اتاق تهران در ولینیوس
اشتراک گذاری

حضور هیئت اعزامی اتاق تهران در ولینیوس، بیست‌ویکمین کنفرانس مبارزه با فساد در ولینیوس لیتوانی به همت سازمان غیرانتفاعی شفافیت بین‌الملل برگزار شد. این دوره از کنفرانس دوسالانه با حضور مقامات دولتی، نهادهای مدنی و فعالان بخش خصوصی از سراسر جهان به بررسی سلامت کسب‌وکار، تاثیر فساد بر امنیت بین‌المللی، ثبات اقتصادی و چالش‌های اقلیمی با شعار Standing for Integrity با محوریت درستی در کسب‌وکار برپا شد و یک هیات پنج نفره از اتاق تهران نیز در این کنفرانس حضور داشتند.

بیست‌ویکمین دوره کنفرانس بین‌المللی مبارزه با فساد (IACC)بزرگ‌ترین رویداد جهانی مستقل برای مبارزه با فساد، روز سه‌شنبه ۲۹ خردادماه مصادف با ۱۸ ژوئن در ولینیوس، پایتخت کشور لیتوانی آغاز به کار کرد. این کنفرانس طی چهار روز و با حضور بیش از ۲۰۰۰ نفر از ۱۴۰ کشور جهان از جمله سران کشورها، رهبران تجاری، موسسه‌های مالی بین‌المللی، نهادهای مدنی و روزنامه‌نگاران برگزار شد و در آن مطالب بسیاری پیرامون چگونگی تاثیر فساد بر چالش‌های جهانی نظیر تغییرات اقلیمی، اقتصاد، ثبات مالی جهانی و همچنین شیوه‌های نوین مقابله با فساد با رویکرد پیشگیری از زمینه‌های بروز فساد به جای مقابله با مصادیق فساد پس از وقوع آن را مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس کمیسیون حکمرانی سازمانی اتاق تهران که در رویداد حاضر شده بود با ارائه توضیحاتی گفت: در این کنفرانس رهبران برجسته دولت‌ها و کارشناسان مبارزه با فساد از سراسر جهان از جمله گیتاناس نائوشدا رئیس‌جمهور لیتوانی، برناردو آلاورلو رئیس‌جمهور گواتمالا، ماتیاس کورمان دبیرکل سازمان توسعه و همکاری اقتصادی(OECD)، رئوبن لیفوکا رئیس شورای کنفرانس بین‌المللی مبارزه با فساد، فرانوسوا والرین رئیس شفافیت بین‌الملل، لیناس پرواناس مدیر خدمات تحقیقات ویژه لیتوانی حضور داشتند و به سخنرانی در نشست‌های عمومی پرداختند.
به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، حسن فروزان‌فرد افزود: کنفرانس امسال با محور‌‌یت موضوع «مقابله با تهدیدات جهانی: ایستادگی برای درستی در کسب وکار» به بحث و بررسی موضوعاتی نظیر نیاز به بازگرداندن اعتماد متقابل میان نهادهای اجتماعی از جمله شهروندان، بخش خصوصی و حاکمیت، محافظت از قهرمانان و مبارزان با فساد، رسیدگی به فساد در حوزه محیط زیست، تجارت غیرقانونی، رشوه‌خواری، قاچاق، فساد در زنجیره‌های تامین، جرایم سازمان یافته، سلامت در امور مالی و بانکی، عدم شفافیت در اقدامات اقلیمی و مقابله با مخاطرات محیط زیستی، توانمندسازی زنان، شنیدن صدای اقشار محروم، عدم شفافیت و تاثیر آن بر فساد در محیط کسب‌وکار و… در قالب بیش از ۷۰ کارگاه و نشست عمومی برگزار شد.
او اضافه کرد:‌در این کنفرانس چهار فیلم مستند به میزبانی هفتمین جشنواره فیلم Films4Transparency (F4T) با موضوع افشای فساد به نمایش درآمد.
فروزان‌فرد هم‌چنین در مورد دیگر مباحث مطرح شده در این کنفرانس گفت: در این رویداد بر اهمیت مفهوم سلامت در کسب‌وکار (Integrity) تاکید شد، آنچنان که تنها راه رسیدن به محیط سالم و اخلاقی کسب‌وکار، شفافیت، پاسخگویی و مشارکت عمومی با تاکید بر نقش نهادهای مدنی و بخش خصوصی می‌گذرد. در این رویداد همچنین برای حفظ اخلاق در جامعه و کسب‌وکار به بهره‌گیری از روش‌های نوین و استفاده از هوش مصنوعی با تاکید بر اولویت کیفیت داده‌ها بر در دسترس بودن داده‌ها اشاره شد.
به گفته فروزان‌فرد،‌ بیانیه حضور هیئت اعزامی اتاق تهران در ولینیوس، که حاصل نظرات ارائه شده و راهکارهای پیشنهادی است، با محورهای دفاع از مبارزان با فساد، هدف قراردادن جرایم زیست محیطی، توقف دزدسالاری و قاچاق، جلوگیری از ناامنی جهانی و درگیری‌های خشونت‌آمیز و ایجاد اقتصاد جهانی اخلاق‌محور در سایه همبستگی جهانی منتشر شد.
هیات اعزامی اتاق تهران به این کنفرانس به سرپرستی حسن فروزان‌فرد، رئیس کمیسیون حکمرانی سازمانی اتاق تهران، در این نشست حضور پیدا کرد و دیاکو حسینی معاون بررسی‌های اقتصادی، امین صدرنژاد نایب‌رئیس کمیسیون حکمرانی سازمانی و آهو یاوری و ناهید مجیدی کارشناسان امور بین‌الملل اتاق تهران دیگر اعضای این هیات پنج نفره بودند که در نشست‌های عمومی و کارگاه‌های اختصاصی این کنفرانس حضور پیدا کردند.

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

حسن فروزان فرد در گفتگو با سایت اتاق تهران کاهش واردات را تحلیل کرد

برگزاری جشن بازیافت امید با همت صنایع غذایی کامبیز

حسن فروزان فرد، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران : پرداخت مستقیم یارانه به شکل خرید تضمینی برداشته شود

پول‌پاشی از جیب سهامداران

مجمع عمومی عادی و فوق العاده نوبت دوم انجمن مدیریت کیفیت ایران برگزار شد

این مقاله را به اشتراک بگذارید
فیس بوک توییتر واتساپ واتساپ لینکدین تلگرام لینک را کپی کنید چاپ
مقاله قبلی عبور صنایع غذایی از آستانه تحمل عبور صنایع غذایی از آستانه تحمل
مقاله بعدی مجمع عادی سالیانه کانون کارآفرینی استان تهران برگزار و اعضای جدید هیأت مدیره کانون برای دوره ۳ ساله بعد تعیین شدند

شبکه‌های اجتماعی

توییتردنبال کردن
اینستاگرامدنبال کردن
تلگرامدنبال کردن
لینکدیندنبال کردن

آخرین اخبار

حکمرانی در تابستانی سخت، از بحران تا راه‌حل‌های پایدار
حکمرانی در تابستانی سخت، از بحران تا راه‌حل‌های پایدار
20 اردیبهشت 1404
آیین پایانی چهاردهمین دوره جشنواره ملی بهره‌وری 29 اردیبهشت برگزار می‌شود
آیین پایانی چهاردهمین دوره جشنواره ملی بهره وری ۲۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
20 اردیبهشت 1404
بررسی محیط پیرامونی اثرگذار بر کسب و کارهای ایرانی
بررسی محیط پیرامونی اثرگذار بر کسب و کارهای ایرانی، پادکست چاله
13 اردیبهشت 1404
بازدید از غرفه شرکت کدبانو / نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵/ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
بازدید از غرفه شرکت کدبانو / نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵/ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
13 اردیبهشت 1404
ایران اکسپو 2025 فرصت خوبی برای بازتعریف ظرفیت های سرمایه گذاری در کشور است / ویدئو
ایران اکسپو ۲۰۲۵ فرصت خوبی برای بازتعریف ظرفیت های سرمایه گذاری در کشور است / ویدئو
13 اردیبهشت 1404
رهبران تجاری می گویند که ایران در صورت دستیابی به توافق هسته ای، «پتانسیل قابل توجهی» برای شرکت های خارجی دارد
رهبران تجاری می گویند که ایران در صورت دستیابی به توافق هسته ای، «پتانسیل قابل توجهی» برای شرکت های خارجی دارد
6 اردیبهشت 1404
حسن فروزان‌فرد
X-twitter Telegram Instagram Linkedin
برگه‌ها
  • خانه
  • اخبار
  • یادداشت‌ها
  • گواهینامه‌ها
  • مقالات علمی
  • گالری تصاویر
  • ارتباط با من
اخبار
رهبران تجاری می گویند که ایران در صورت دستیابی به توافق هسته ای، «پتانسیل قابل توجهی» برای شرکت های خارجی دارد
6 اردیبهشت 1404
نشست تخصصی کارآفرینی و مشاوره مدیریت برگزار می‌شود
13 بهمن 1403
رئیس کمیسیون حکمرانی سازمانی اتاق تهران به بهانه روز ملی صادرات از مشکلات صادرکنندگان گفت; صادرکنندگان به تشویق نیاز ندارند
20 آبان 1403
Certified Management Consultant
Certified Management Consultant

© ۱۴۰۳ | تمامی حقوق وبسایت محفوظ است. طراحی سایت: افرا استودیو